Tentang Kami

L-hansip INT'L perusahaan dugi didirikan dina 2004, parusahaan kami nyandak hiji-up ban ngahasilkeun teknologi di sakuliah dunya, ngagabungkeun téhnologi inovasi sarta empolder pangabisa unik .we geus kabentuk L-hansip ban padet, ban Industrial, ban Pertanian, Skid ban -steer, Pareum - The - Jalan (OTR) ban, ban Treuk, nu ngawangun leuwih 400 ukuran. L-hansip geus mumpuni kalawan ISO9001: 2000, sarta ieu dibales éta sertipikat ti titik, ECE sarta Cina Wajib bijil (3C). Produk geus jadi salah sahiji produk ngarah di pasar domestik ogé Éropa, Amérika Kalér, di Amérika Kidul, Aprika Kidul, Australia jeung Afrika kalér jeung sajabana

Dina manajemen bisnis hareup, téknologi anyar, prosés anyar jeung bahan anyar bakal terus angkat, jeung produk anyar bakal neruskeun jadi dibuka kana pasaran pikeun maksimalkeun pungsi kapuasan customer.


WhatsApp Online Chat !