Babagan awake dhewe

L-njaga Int'l ENTERPRISE LIMITED iki diadegaké ing taun 2004, perusahaan Kita njupuk siji-up ban prodhuksi teknologi donya, nggabungke teknologi inovasi lan empolder kemampuan unik .kita wis dibentuk L njaga ban Solid, ban Industrial, ban Agricultural, Skid ban -steer, Off - The - Road (OTR) ban, ban Truck, sing mbentuk luwih 400 ukuran. L-njaga wis mumpuni karo ISO9001: 2000, lan diparingi certificate saka DOT, ECE lan China Wajib Certificate (3C). Produk wis dadi salah siji produk anjog ing pasar domestik uga Eropah, Amérika Lor, Amérika Kidul, Afrika Kidul, Australia lan Afrika lor etc.

Ing Manajemen bisnis mangsa, teknologi anyar, pangolahan anyar lan bahan anyar bakal saya adopsi, lan produk anyar bakal terus dibukak menyang pasar kanggo nggedhekake customer kepuasan.