за нас

L-GUARD INT'L претпријатие со ограничена е основана во 2004 година, нашата компанија се во целиот свет една до гума производство на технологија, со комбинирање на уникатната технологија на иновациите и empolder способност Ние веќе се формирани L-GUARD гуми, индустриски гуми, земјоделски гуми, пропадна -steer гуми, Off - The - патот (OTR) гуми, гуми камион, кои ја формираат повеќе од 400 големини. L-GUARD се квалификувани со ISO9001: 2000, и беше доделена на сертификат за Дот, ЕСЕ и Кина Задолжителен сертификат (3C). Производите стана една од водечките производи на домашниот пазар, како и во Европа, Северна Америка, Јужна Америка, Јужна Африка, Австралија и Северна Африка и др

Во иднина бизнис менаџмент, нови технологии, нови процеси и нови материјали постојано ќе се донесе и нови производи ќе продолжи да биде лансиран на пазарот за да се зголеми задоволството на клиентите.