• 747efda01

Çfarë bëjmë ne?

L-roje Int'l NDËRMARRJES KUFIZUAR është themeluar në vitin 2004, kompania jonë të marrë në mbarë botën një-up gomave prodhimin e teknologjisë, duke kombinuar risi teknologji dhe empolder aftësi unike Ne kanë formuar tashmë L-roje gomave të forta, goma industrial, goma bujqësore, trung Gomat -steer, jashtë - e - Road (OTR) goma, goma kamioni, të cilat formojnë mbi 400 madhësive ....

Join gazetën tonë

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.

Arritje të reja